Sunday, May 1, 2011

memories

tetibe tacing lak malam nih. adei.
beberapa minggu sebelum bertolak ke kelate emosi & mood sy memang betol2 swing.
hampes~
sebab bnde2 kecik2 pon nak menangis. xcool xcool. sangat. xtawu sebab n musabab.
even saipa osmet pqoh y knal sbntar cuma nk balek pon den mnitiskn air mata, sadis kan? >.<
tu belum cite part pqoh *teeeeeeeeeeeeet* mahu kome teresak esak. pqoh bekem XD

amo, da johorean mrangkap osmet ku pernah berkata,
"nik beruntung kan dapat kawan y memahami nik" tolak cite sy mnitiskan air mata y nth knapa laju je nk kluar time tu seraya berfikir kebenaran kata2 amo. itulah kepentingan bersyukur ye kwan2.
ade kaitan eh? =.=

"macam mne ek next year?kite dapat osmet y mcm mne plak ea? nik? mcm mne ek nik nnt.." -xingt sape tny-.
"err knpe runsing pkir psl saye? haks. lucu"
"kitorg risau psl ko. ko je xtawu.."

"nik, ak harap ko dpt rumet y boleh xtutup lampu time tdo mcm kitorg taw"


sweet kan dorg? perrggh. dan benda y saya nk ckp kt dorg tp xterungkap ialah "TERIMA KASEH" sbb sudi trima saya seadanya. susah kot nk trime manusia spesies pelik cam saye nih. eheh. pelik KOT. xtawu. org y ckp. bukan sy cakap.

kawan2 jua. geng kerete saga putih XD
atas kereta tulah segala bagai kite brkongsi cerita, gosip dan segala bagai. i'll miss that T.T

buat M3*muslimat, we're da best grup ever. mantapp. senget. sentap. ;p stiap sorg pnye karakter trsndiri dan y pnting kite saling mnerime kelemahan masing2. kite bukan exam oriented punye grup kn? kite underground grup y sume saling paham bukan PANDAN sahaja tujuan kehidupan kite kt USIM tp ade tmpt y lebih kekal dan abadi y sumer trlepas pandang.

i will miss all the memories..thnx 4 da memories(:








6 comments:

Afiqah Zulkifly said...

hahaha,,
part ak bekem sgt bess kan??
tersentuh hati ak bc mu pnyer post..
teresak esak jgok nih~
haha..

nik amalina said...

nyepak? haha.
tp mg meme bekem! po ghima! XD

adysuR said...

Haha..nik..nik.
Moga di sana nanti dapat osmet cam kami gop =D

nik amalina said...

rusy rusy.
yap myb iA but it can't b replaced :)

nik amalina said...

it can't be replaced(':

cheghah said...

sep2 pandan nie.